Tuincentrum - Bestrating & Natuursteen


Bestrating

Elk ontwerp begint bij de bestrating en zodra op tekening bekend is waar paden en terrassen komen, dan rijst de vraag welke bestratingvorm gebruikt gaat worden.

Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van bestrating: tegels, klinkers, natuursteen of beton in diverse kleuren en afmetingen. U kunt er bij ons voor terecht.

Als dealer van Buiter Beton kunnen wij een groot assortiment aanbieden. Houdt u wel rekening met enkele dagen levertijd.

Op ons tuincentrum hebben we ook een ruim aanbod bestrating op voorraad liggen tegen zeer scherpe prijzen. En wilt u uw tuin veranderen maar ziet u op tegen het zware werk, wij nemen het werk graag van u over.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Natuursteen
Natuursteen, de finishing touch van uw tuin. Tegenwoordig leverbaar in vele soorten.
Verkrijgbaar in voorverpakte 25 kg zakken, mini bags of grote big bags.

Wij kunnen u dan ook een ruim assortiment aanbieden. In veel tuinen wordt natuursteen verwerkt, als grindkoffer rondom de woning, bij waterpartijen, als half verharding van paden. Gecombineerd met anti-worteldoek neemt het u ook het nodige onderhoud uit handen.

Door de grote verscheidenheid aan soorten en kleuren is er meestal wel iets passends te vinden voor uw tuin.

Verlichting
Tuinverlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken uit iedere tuin. Zowel modern als klassiek, het past in elke tuin.
Als leverancier van In-lite en KS-verlichting kunnen wij een breed en compleet assortiment leveren. Van geintegreerde LED verlichting in bestrating tot "ouderwetse" gietijzeren lampen voor bij een terras of bij paden.

Wij helpen u graag met een "uitgelicht" lichtplan voor uw tuin.