Tuincentrum - Tuinhout & Blokhutten


Tuinhout is niet meer weg te denken uit de tuin. De mogelijkheden zijn divers, van schutting tot pergola en van bloembak tot grondkering.
Als dealer van Bear County en Kühlkamp buitenhout hebben wij een ruim assortiment tuinhout/schermen en dergelijke op voorraad.
Alles tegen scherpe prijzen en natuurlijk is bijna al het hout FSE gekeurd.
Dit geldt natuurlijk ook voor ons hardhout assortiment. Op bestelling kunnen wij ook het complete Hillhout assortiment leveren.

Als dealer van Tablazz exterieurparket kunnen wij tevens een schitterende lijn aanbieden in buitenparket voor het vervaardigen van vlonders, randafwerkingen rondom zwembaden en dergelijke.
Alles gemonteerd met een onzichtbaar bevestigingssysteem, Tablazz parket heeft een optimale afwatering en stabiliteit en het wordt niet glad.

U kunt er bij ons voor terecht en wij geven graag advies en antwoord op al uw vragen.


Ook voor blokhutten kunt u bij ons terecht van een klein schuurtje voor extra bergruimte tot grote blokhutten die zelfs als vakantiebungalow kunnen dienen.
We vertegenwoordigen het dealerschap van verschillende merken zoals Bear County, Hillhout, Lugarde en Kimenai blokhutten. Zodoende kunnen wij u een ruim assortiment aanbieden in verschillende prijsklasse's. Alles afgestemd naar uw wensen en eisen.

De blokhutten zijn leverbaar in 28mm of 44mm dikte. In 44mm kunnen wij tevens maatwerk aanbieden evt. naar uw eigen ontwerp compleet met dakshingels en hang- en sluitwerk.

De meeste blokhutten worden onbehandeld afgeleverd. U kunt deze dan ook het beste behandelen met Hermadix houtdecor of decoratiebeits, leverbaar in diverse kleuren.
Dit is bij ons tuincentrum verkrijgbaar.